E-mailfunnels,
gericht op jouw product en doelgroep

Of je nou een coach bent die een e-book automatisch wilt versturen, of een webshop hebt en  klanten een kortingscode wilt versturen op hun verjaardag: e-mailmarketing is dé tool om jouw doelgroep aan jouw bedrijf te binden.

Ik sta klaar om jouw bedrijf te helpen een ijzersterke e-mailmarketingstrategie op te zetten én uit te voeren. Van koppeling met je website, tot het maken formulieren en het volledig opstellen van de klantreis: I’ve got your back! 

Salesfunnels (of e-mail funnels) zijn essentieel voor vrijwel iedere ondernemer die online iets aanbiedt. Maar net zoals andere vormen van marketing, is het alleen effectief wanneer je weet wat je doet. Anders dan de meesten doen beweren, geloof ik niet in een ‘one size fits all’ strategie. Zelfs niet voor ondernemers in dezelfde branche. 

Elk doelgroep is anders, dus ook die van jou ten opzichte van je concurrenten. Er is een reden dat iemand bij jou koopt in plaats van je concurrent en andersom. Dat hoeft niet perse alleen aan de inhoud van de funnel te liggen. Het gaat om jou als persoon én de volledige klantreis, welke hand in hand gaan met je funnels. Met een optimale klantreis en e-mailfunnels leert jouw potentiële klant jou en/of je product kennen. 

Besef even hoe belangrijk dat eigenlijk is.. Stel je voor dat je op een feestje bent en iedereen waar je een praatje mee maakt zich op dezelfde manier voorstelt, je gesprekken allemaal hetzelfde verlopen en iedereen die je ontmoet precies hetzelfde werk doet of hetzelfde product verkoopt. Dat is wat jouw potentiële klanten zien als je je concurrenten klakkeloos overneemt. En natuurlijk kun je leren van andere ondernemers! Maar vergeet niet dat jij uniek bent. En juist jouw unieke kenmerken, jouw manier van communiceren zorgen voor het koopbesluit. 

Laten we samen jouw unieke presentatie neerzetten. Gericht op jouw doelgroep, met een klantreis die écht persoonlijk voelt. 

MRAssistance - Melissa 3
Scroll naar boven